Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Bombahír lenne: angol sztárcsapat figyeli Gulácsi Pétert!

Ki gondolta volna, hogy az egykoron U20-as világbajnokságon bronzérmet nyerő magyar ígéretekből alig-alig jut el valaki Európába (arra a bizonyos szintre). Végül sztárcsapatba senki sem került, de erre még van lehetőség, igaz nem sokaknak, sőt…! Akkor aligha gondoltunk volna, hogy Gulácsi Péternek lesz erre a legnagyobb sansza, most azonban angol és spanyol kérője is akadhat a válogatott hálóőrnek, aki az RB Leipzig gólvonalán a Bajnokok Ligájában is megmutathatta tudását az idei szezonban. 

lead_800x600

Az ESPN arról ír, hogy nem csak Madridban, de Londonban is figyelemmel kísérik Gulácsi Péter teljesítményét. Mind az Atletico Madrid, mind pedig a Chelsea háza táján felvetődött a magyar hálóőr neve. Azt ugyan nem lehet mondani, hogy Jan Oblak és Thibaut Courtois helye ne lenne biztos és azt se mondhatjuk, hogy a két kiváló hálóőr ne nyújtana jó teljesítményt. Igaz a belga esetében a Barca elleni gólokat még hallgathatja egy darabig. Sokkal inkább arról van szó, hogy egyik hálóőr sem hosszabbított még klubjával, a felek nem tudtak megállapodni és mindkettejüknek van kérője. Így ha távoznak, akkor megnyílhat a lehetőség Gulácsi Péter előtt. Courtois esetében a Real Madrid és a Paris Saint-Germain érdeklődik élénken.

Gulácsiék a hétvégén a Bayern Münchent győzték le 2:1-re, a lipcsei csapat pedig még az Európa-ligában is áll, ahol a nyolcaddöntőben az egyre jobb formába lendülő Marseille lesz az ellenfél a válogatott szünetet követően. A hírhez azt is hozzá kell tenni, hogy Gulácsinak 2022-ig szóló érvényes szerződése van jelenlegi klubjával, így az jó német csapat jó alkupozícióból indulhat az esetleges kérőkkel szemben.

Ha ténylegesen adódna a lehetőség, ön mit tenne Gulácsi Péter helyében?

View Results

Betöltés ... Betöltés ...