Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

„Neymar rendben gyógyul, nincs balhé a PSG-vel”

Amint arról már tegnap is beszámoltunk, nagyon lassan telik Neymar rehabilitációja, de a brazil fenegyerek megpróbálja legalább hasznosan kitölteni a szabadidejét. A legfrissebb hír szerint nem kell aggódnia a rajongóinak, a szezon csúcspontján, vagyis a Világbajnokságon legkésőbb, de újra láthatják őt.

neymarVSreal002

Neymart még március 3-án műtötték meg, a francia bajnokságban elszenvedett sérülése miatt. A Paris Saint-Germain sztárjáról akkoriban még nagyon homályos információk érkeztek, ami a visszatérésének lehetséges időpontját illeti. Állítólag a klub idény hátralévő részéről lemarad, de így kipihenve magát ő lehet az oroszországi vébé csillaga.

Neymar szerencséje, hogy a világ legjobb szakorvosai vigyáznak rá mind a Ligue 1 listavezetőjénél, mind pedig a brazil válogatottnál:

„Egyelőre minden jól megy. Keményen dolgozik, nagyon profi módon, hogy a lehető leghamarabb, és a legkisebb terhet rakja a lábára. A műtét utáni hatodik hétre határoztuk meg a kontrollvizsgálat idejét. Az első naptól fogva azonos hullámhosszon vagyunk a diagnózistól a kezelésig a PSG-vel. Teljes harmónia volt közöttünk, ám amikor a sajtóban megjelentek az ellentétről szóló pletykák, azok nagyon megleptek minket, hiszen tényleg csak spekulációkról van szó.”

– nyilatkozta a Selecao vezető orvosa, Rodrigo Lasmar.

Balogh József