Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Olaszország: “Szörnyű ez a válogatott!”

A híres játékosügynök, Mino Raiola egyenesen nekiment az amúgy is ezer sebből vérző, a nyári világbajnokságról is lemaradó olasz nemzeti csapatnak. Az ok? Mario Balotelli…

(Kép: marca.com)

‘Super Mario’ egyéni teljesítményét nézve, jó szezont fut a Nice együttesénél, ezt igazolja 31 tétmeccsén összehozott 22 találata. Ez azonban úgy látszik nem elég ahhoz, hogy visszakerüljön az olasz válogatott keretébe.  Na nem is kellett több a Balotellit képviselő Mino Raiolának, hogy hangot adjon véleményének.

“Szörnyű ez az olasz válogatott. Hogy az öltöző lenne a felelős, vagy az edző? Tiszteljük az edzőt, nem ő a probléma, hanem sokkal inkább az a rendszer, amiben futballoznak.” – Így a “szuper-ügynök” a Radio 24-nek adott interjújában, azok után, hogy Luigi Di Biagio, ideiglenesen megbízott szövetségi kapitány nem hívta be Balotellit az Argentína és Anglia elleni felkészülési találkozókra.

“Roppant csalódottak vagyunk, hogy Mariot nem keresték. Ha Di Biagio mondta volna, hogy nincs keresnivalója a válogatottnál, nem számol vele, azt megértenénk. Éppen ezért nem tudjuk, hogy mit kellene még tennie ahhoz, hogy behívják. Egy válogatottban a legjobbaknak a helyük… Ha a legjobbak nem kerülhetnek be, adódik a kérdés, hogy mégis mi alapján válogatnak?! Még egyszer mondom, nem Di Biagio a probléma, hanem az, amit az olasz csapatnál követnek!” – Zárta mondandóját Raiola.

Balotelli egyébként a 2014-es brazíliai világbajnokságon szerepelt utoljára azúrkék mezben.