Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Hivatalos! – Öt szurkolót örökre kitiltottak

Berontottak a pályára, a tulajdonosokat szidalmazták és aprópénzt szórtak feléjük, miközben több játékossal is szóváltásba keveredtek március 10-én a West Ham United szurkolói. A kiváltó ok a Burnley elleni szégyenteljes 3:0-ás hazai zakó volt, illetve a csapat rossz szereplése a bajnokságban. A klubvezetés szigorú szankciókkal állt elő.

skynews-noble-west-ham_4252261

Öt szurkolóját örökre kitiltotta stadionjából a West Ham United, mely kiemelte, hogy további pártoló tagok ellen folyik eljárást és nem zárják ki annak lehetőségét, hogy a március 31-i Southampton elleni bajnoki előtt újabb kitiltásokra kerüljön sor.

A londoni “kalapácsosok” a kiesőzóna küszöbén táncolnak nyolc fordulóval a Premier League zárása előtt. A kiesőzónában tanyázó Southampton kettő, a Stoke City pedig három ponttal van lemaradva, a sereghajtó West Brom helyzete már-már kilátástalan.

A West Ham hátralévő mérkőzései: Southampton (H), Chelsea (V), Stoke City (H), Arsenal (V), Manchester City (H), Leicester (V), Everton (H).

A válogatott szünet utáni Southampton és Stoke City elleni bajnoki sorsdöntő lehet a bennmaradásért folytatott harcban, de a Crystal Palace, a Huddersfield, a Swansea, a Newcastle és a Brighton sem dőlhet még hátra. Az egész alsóház nagyon egyben van.