Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Ibrahimovic döntött jövőjéről – HIVATALOS

A Manchester United svéd támadója, Zlatan Ibrahimovic közösségi oldalain keresztül hivatalosan is bejelentette, hogy döntött jövőjéről. 

GettyImages-898758150

Forrás: squawka.com

Ibrahimovic 2016 nyarán érkezett a Manchester Unitedhez a Paris Saint-Germaintől, ám 2017 tavaszán súlyosan megsérült, ami miatt hónapokig nem tudott még pályára lépni, a szezonban is mindössze 7 mérkőzésen lépett pályára. A svéd csatár a hivatalos közösségi oldalain jelentette be, hogy úgy döntött, elhagyja a Manchester Unitedet. Ibra a megosztott posztban azt írta:

A jó dolgoknak is vége van egyszer, itt az ideje, hogy két fantasztikus szezon után elhagyjam a Manchester Unitedet. Köszönöm a klubnak, a szurkolóknak, a csapatnak, az edzőnek, a stábnak, és mindenkinek, aki része volt a történetem ezen szakaszának.”

A hír nem érhette váratlanul a szurkolókat, hiszen Jose Mourinho januárban már arról beszélt, hogy mindenki tudja, hogy ez Zlatan utolsó szezonja a klubnál.

A lapok úgy tudják, hogy Ibra az MLS-ben folytatja, David Beckham korábbi csapatában, Los Angeles Galaxyben. 

Ibra a Manchesterben töltött másfél szezon alatt 53 mérkőzésen 29 gólt szerzett és 10 asszisztot osztott ki csapattársainak. Emellett angol Ligakupa- és Európa-liga-győzelemhez segítette a Vörös Ördögöket.