Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Széteshet a Liverpool, Jürgen Kloppot is kivásárolnák…

Nincsen egyszerű helyzetben a Liverpool klubvezetése, ugyanis Jürgen Klopp keze alatt a csapat kiválóan teljesít. Ez is volt a cél, amikor kinevezték a Dortmundból távozó szakembert, ám azzal nem számoltak, hogy mindez milyen nehézségekkel járhat. A klub legjobbjait ugyanis felvásárolnák az újgazdag, vagy nagyobb anyagi tőkével bíró klubok, sőt magát a német sztáredzőt is kivásárolhatják élő szerződéséből, erről ír a francia Le Parisien. 

jurgen-klopp_3541071b-large_transpJliwavx4coWFCaEkEsb3kvxIt-lGGWCWqwLa_RXJU8

Annak ellenére, hogy a télen távozott az Anfieldről a csapat egyik ha nem a legjobb labdarúgója Philippe Coutinho, a vörösök továbbra is állnak a Bajnokok Ligájában és a bajnokságban is az előkelő harmadik helyet foglalják el. A klubvezetés teljes mértékben elégedett lehet Jürgen Klopp munkájával, ám a folytatást illetően komoly nehézségek akadhatnak.

A francia sztárcsapat, a Paris Saint-Germain ugyanis aligha hosszabbítja meg Unai Emery szezon végén lejáró szerződését. Hiába a hamarosan hivatalossá váló bajnoki arany és a honi kupában mutatott menetelés, az elvárás ennél magasabb. BL-t kellett volna nyerni…! Nos, ez már idén biztosan nem jön össze, ugyanis a Real Madrid búcsúztatta a a gallokat. A kispad hamarosan tehát üresen tátonghat, de akárki nem töltheti azt be. Korábban Antonio Conte és a jelenleg munkanélküli Luis Enrique nevét lehetett hallani, most azonban Jürgen Klopp az új slágertéma.

A német szakembernek 2021-is szóló élő kontraktusa van a vörösökkel, ám az újgazdag párizsiak pénztárcájának ez aligha okoz gondot. Itt csak az a kérdés, hogy meg tudják-e győzni az edzőt. Ebben pedig komoly szerepet játszhat Mohamed Salah, akit a Real Madrid szeretne szerződtetni. Amennyiben Coutinho után Salah is távozik, az figyelmeztető jel lehet a német tréner számára, miszerint tehet ő bármit, a klub nem tudja megtartani a csapat legnagyobb sztárjait, ezáltal pedig hosszútávon nem lehet trófeákat nyerni, nem lehet bajnok és kupagyőztes csapatot építeni. Úgy érezheti, hogy hátba döfik őt.