Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Ennél távolabb már nem is lehetne Bale a Real Madridtól

Gareth Bale szó szerint és metaforikusan is nagyon távol van a Real Madridtól. Egyre biztosabbá válik, hogy a walesi válogatott támadó a szezon végén távozni fog a spanyol klubtól. 

Gareth-Bale-664079

Forrás: dailystar.co.uk

A sportlapok szinte minden héten lehoznak egy hírt, miszerint Gareth Bale a következő szezonban már nem lesz a Real Madrid játékosa. A walesi támadó jelenleg Kínában tartózkodik a China Cup nevű felkészülési tornán, ahol mesterhármast szerzett és megdöntötte Ryan Giggs rekordját. Azonban Bale nem csak földrajzi értelemben van távol Madridtól. Egybehangzó sajtóértesülések szerint a walesi szélső kapcsolata megromlott csapattársaival, és már Zinedine Zidane sem bízik benne, hogy ismét teljes értékű tagja lesz a csapatnak.

Bale-t leginkább sérülései hátráltatják Madridban. Az első szezonján kívül az idényei felét felépüléssel tölti, így kevésbé tud beilleszkedni a csapatba, és a fejlődni sem tud. Az ősz nagy részében is sérüléssel bajlódott, és hiába várta azt mindenki, hogy a felépülésével újra a kezdőben találja magát, ez nem így történt. Már Asensio és Lucas Vazquez is Bale előtt van a sorban, a spanyol lapok pedig arról írnak, hogy nem is nagyon töri már magát azért, hogy bekerüljön a kezdő tizenegybe, ami Zidane-t is nagyon idegesíti. Állítólag csapattársaival is megromlott a kapcsolata, és az öltözőben is ahelyett, hogy társaival beszélgetne, inkább különvonul, és csak a telefonját nyomkodja. Egyedül Cristiano Ronaldo az, aki még kiáll a walesi mellett, és támogatja, de úgy nehéz, ha Bale már feladta ezt a harcot.

Zidane azért még szeretné játszatni a szélsőt, ahogy ezt többször is elmondta az interjúk során, de nyilvánvalóan többet vár el tőle. Ha visszaáll a bizalom közte és a csapat között, ez a történet akár máshogy is végződhet.