Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Liverpool: volt edzője csábítgatja Mignolet-t

Ugyan korábban érinthetetlennek tűnt, és csak a szurkolók tudták kikezdeni Simon Mignolet érinthetetlenségét, mára úgy tűnik, hogy eldőlt: Loris Karius immár a Liverpool elsőszámú kapusa.

mignolet001

Simon Mignolet már a szezon kezdetén is „csak” a Premier League-ben védhetett, minden más sorozatban Loris Karius volt Jürgen Klopp kapusa a pályán. Ám a szezon közepére teljesen elvesztette a német mester bizalmát, aki azóta csakis honfitársára bízza a fontos meccseket.

Mignolet utolsó bajnokija január elsején volt esedékes, igaz akkor csapatkapitányként irányította a „Vörösöket”. Utolsó éles meccse pedig a január végi, West Brom elleni FA-kupa vereség volt. Azóta Klopp köszöni szépen, de nem kér a belga portás szolgálataiból.

Finoman szólva sincsenek könnyű helyzetben a ’Pool kapusai, lévén Bogdán Ádám sem remekelt a minapi visszatérésekor.

Egyébként Mignolet-nek nem kell izgulnia. Aligha fogja kitölteni 2021-ig érvényes szerződését az Anfield Roadon, lévén aligha fogja a nyáron feltartóztatni a klubja, még ha minőségi cseréje is lenne Karius-nak. Állítólag Brendan Rodgers csábítgatja a Celtic-hez, akiknek lehet, hogy nem lesz könnyű dolga, lévén a piaci hírek szerint a Napoli, a Newcastle, Stoke és a Southampton is kinézte már magának. A skótok dolgát az könnyítheti meg esetlegesen, hogy Mignolet érzelmileg is kötődik Rodgers edzőhöz, lévén ő volt az, aki annak idején szerződtette a Liverpoolhoz.

Balogh József