Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

A Barca elhappolná az Inter kiszemeltjét

A Gazzetta dello Sport értesülései szerint a Barcelona beleköphet az Inter levesébe, ugyanis a katalánok is bejelentkeztek a kék-feketék elsőszámú nyári célpontjáért, a Laziót erősítő Stefan De Vrijért.

devrijj

(Fotó: CalcioMercato / Twitter)

Korábban az olasz sajtó szinte tényként közölte, hogy a holland bekk Milánóban folytatja, miután a nyáron lejárú szerződésű labdarúgó lényegében mindenben megegyezett az Interrel szerződése részleteiről. A Gazzetta szerint azonban azóta a Barcelona is felvette a kapcsolatot a Lazio kiválóságával.

A riport szerint De Vrijt az aggaszthatja, hogy az Inter Bajnokok Ligája-szereplése erősen kérdéses a jövő évre nézve, ugyanakkor azt is számításba veszi, hogy míg Milánóban alighanem meghatározó ember lenne, a Barcánál erre kevesebb a garancia. A Lazio-hívek mindenesetre szépen lassan elbúcsúzhatnak a holland kedvenctől…

De Vrij az elmúlt hetekben nem éppen pozitív kontextusban szerepelt a hírekben, miután magyarázkodásra kényszerült elhalasztatott doppingvizsgálata miatt, azonban ettől függetlenül remek szezont fut a Lazióval. A Serie A-ban 27-szer szerepelt a szezonban és négy gólt is szerzett.