Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Brazil válogatott támadó érkezhet a Manchester United-hez – Sajtóhír

Az átigazolási piac ugyan jelenleg zárva van, de ez nem akadályozza meg a spekulációkat a klubok és a játékosok között. A legfrissebb hírek szerint a Manchester United együttese a nyáron tárt karokkal várná Douglas Costa-t.

costa

Münchenbe nem várják vissza Costa-t. A következő szezont Torinoban vagy Manchesterben kezdheti a brazil.

A 27 esztendős brazil válogatott szélső jelenleg a Juventus együttesében futballozik kölcsönben a Bayern München-től. Az olasz csapatnál mostanság egyre jobb teljesítményt nyújt, aminek köszönhetően július 1-én a kölcsönszerződésében lévő opciós jogot lehet, hogy beváltanák a Zebrák. Azonban ebbe az üzletbe beleszólhat az angol Manchester United…

José Mourinho csapata a fájdalmas Bajnokok Ligája búcsú után vélhetően nagy átalakításon fog átesni a nyáron. A sajtóban már több lehetséges jelölt is felmerült, mint potenciális United játékos, s most a Mirror Douglas Costa nevét is bedobta.

A hírek szerint az angol klub 40 millió fontot sem sajnálna a brazilért, akit így a Juventus elől szerezhetnének meg a „Vörös Ördögök”. Az információk azt is biztosra állítják, hogy Costa egyenesen a kezdő tizenegybe érkezne és Alexis Sanchez szélső párja lenne, akivel váltogatni is tudnák egymást.

 Báló Bence