Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Hihetetlen gólzáporban ikszeltek a Bayern és a Liverpool legendái – videóval

A válogatott szünetet használta fel a Liverpool és a Bayern csapata arra, hogy a klubfutball hiányában otthon maradni szándékozó szurkolókat kicsalogassák egy kis nosztalgia erejéig: jótékonysági mérkőzésen csaptak össze a Liverpool visszavonult legendái, és a Bayern München kiöregedett sztárjai…

liverpool_bayern_legendak

Liverpool Legendák – Bayern Legendák 5-5 (4-4)
Gólszerzők: Kuyt (5.), Owen (9.), Fowler (17., 45.), Kvarme (87.) ill. L. Toni (20.), Zickler (22., 33.), Sergio (30.), Alonso (72.)

Liverpool Legendák: Dudek (52. James) – McAteer (Kvarme 52.), Carragher, Agger, Riise (Babb 63.) – McManaman (Berger 52.), Gerrard, Alonso (Hamann 46./McAllister 70./Smicer 82.) – Kuyt. Fowler (Smicer 46./Rush 63./Aldridge 76./Riise 86.), Owen (Garcia 46.)

Bayern Legendák: Butt (Gospodarek 70.) – Tarnat, Demichelis, Lizarazu (Witeczek 46.) – Matthäus (Pflügler 61.), Zé Roberto – Zickler, Sergio (Misimovic 66.), Makaay (Ottl 63.) – Elber (Alonso 46.), Toni (Zimmermann 56.)

Erősen kezdtek Kuyték, hiszen már 17 perc múltán elléptek három góllal, a bajor örökifjak azonban Zickler duplája, valamint Luca Toni és Sergio találata révén megfordították az állást. A 45. percben Fowler is meglőtte második gólját, így egállal mentek a felek a szünetre.

A második játékrészre alaposan lecserélődött a játékosállomány, sőt Xabi Alonso még szerelést is cserélt, hiszen az első 45 percben a ‘Pool, míg a második félidőben a Bayern szineiben rúgta a bőrt. A 72. percben be is talált ifjúkori csapatának, így majdnem megnyerve a mérkőzést a Bayernnek, azonban az utolsó pillanatban Kvarme góljával sikerült az angoloknak a “pontmentés”.

 

Írta: Wernigg Márton