Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

“Ez a vereség katasztrofális az argentin válogatottra nézve”

Tegnap este a spanyol válogatott a Wanda Metropolitano stadionban gálázott a Lionel Messi nélkül felálló Argentína ellen. A korábbi válogatott játékos, Jorge Valdano szerint a helyzet katasztrofális a vereség után. 

argentina-02

Forrás: bdnews24.com

A spanyol válogatott 6-1-re nyert Madridban az argentinok ellen kedd este a világbajnoki felkészülési mérkőzésen, amiből habár nem kell messzemenő következtetéseket levonni, az biztos, hogy egyáltalán nem mutat jól kevesebb mint három hónappal a világbajnokság előtt. A korábbi argentin válogatott Jorge Valdano viszont egyáltalán nem optimista a vereséget követően, de Lionel Messi hatásában a csapatra továbbra is bízik.

“Ez az eredmény borzalmas, a vereség pedig katasztrofális az argentin válogatottra nézve, és most már nagyon izgulhatunk a világbajnokság miatt. Egyedül Messi az, aki egy kis reményt tud nyújtani nekünk, az pedig most kiderült, hogy Higuainra nem számíthatunk. Nem szeretnék most Sampaoli helyében lenni.”

Lionel Messi egy kisebb sérülés miatt sem az olaszok, sem a spanyolok ellen nem lépett pályára, de természetesen ott lesz a világbajnoki argentin keretben.