Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Isco: “A Real Madridban játszani nem ad kellő önbizalmat!”

Argentína ellen pazarul futballozó, nem mellesleg három gólt is jegyző Isco meglepő kijelentést tett a felkészülési találkozó után.

(Kép. marca.com)

Annak ellenére, hogy Isconak nem igazán megy mostanság a játék Real Madridban, a válogatottban az argentinok ellen igazolta kivételes képességeit a középpályás. A korábbi Málaga-játékos a találkozót követően próbálta összefoglalni, hogy szerinte mi lehet a gond a blancóknál nyújtott teljesítményével.

“A Real Madridban nincs meg az az önbizalmam, amire egy játékosnak szüksége van. A válogatottban futballozni egészen más érzés, úgy is mondhatnám, szabad vagyok, és érzem a kapitány bizalmát is! Meg akarom mutatni, hogy még mindig jó játékos vagyok!” – Idézi Isco-t a Marca című sportnapilap.

“Lopetegui bízik bennem, hiszen játszok a csapatban. Talán én vagyok a probléma a Real Madridnál, de nem igazán tudom, hogyan nyerhetném el Zidane bizalmát.”  – Tette még hozzá Isco, aki még megjegyezte azt is, hogy az argentinok elleni 6-1 belülről nem volt ám olyan könnyű mérkőzés, mint azt az eredmény mutatja, ugyanakkor nagyszerű kiindulópont volt a közelgő világbajnokság előtt.