Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Argentína: “Három Messire lenne szükségünk!”

Nagy port kavart a nemzetközi sportsajtóban is a spanyolok 6:1-es kiütéses győzelme a Lionel Messit nélkülöző Argentína ellen. Hát még Argentínában! Összegyűjtöttük, hogy saját hazájában a vezető lapok miképpen vélekedtek az “albicelestéről” (…)

(Kép: as.com)

Olé: “Három Messire lenne szükség! Történelmi vereség! Messi nélkül tanácstalan a válogatott, és végül hatalmas vereségbe szaladt bele. Hat gólt kapni nem normális, kivéve, ha a spanyolok Argentínát csupán egy kellemes ellenfélnek szánták! Három hónappal a világbajnokság előtt ez egy nagyon komoly vereség, mely az egész országot megérintette!”

Clarín: “Katasztrófa Madridban! Spanyolország összetörte Argentínát! A spanyol válogatottban minden megvan, amit Sampaoli is viszont szeretne látni az övében. Felkészültek, volt tervük a meccsre, sokat mozogtak, remekül kombináltak. A spanyolok képet attak arról, hogy milyen pusztító futballra is képesek!”

TyC Sports: “Az évtized csalódása! Megsemmisítő vereséget szenvedni úgy tűnik divat lett minden évtizedben Argentína számára. A 90-es években ott volt a 0:5 Kolumbia ellen, legutóbb átéltük az 1:6-ot Kolumbiában, most pedig Spanyolországban. A múltbéli sikerek és a korábbi nagyságok árnyékában mindez kijózanító.”

La Nación: “Arculcsapás! Igazi megalázás, három hónappal az oly nagyon várt világbajnokság előtt. Képet kaptunk azokról a problémákról, melyek sajnos kolosszálisak lehetnek Oroszországban is, abban az országban, melyet Argentína meghódítani készül. Messi nélkül nem elég jó a válogatott ahhoz, hogy a legjobbakkal fel tudja venni a versenyt. Lehet hogy küzdenek, beleadnak mindent, de nem biztos, hogy képesek minőségi futballra, mellyel a Világbajnokságon a legnagyobb esélyesekkel is fel lehetne venni a versenyt!