Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Magyar érmek Madridban és Malagán

Minden játékos, aki a decemberi, marokkói footgolf vb-re szeretne kvalifikálni, szorgalmasan gyűjti a pontokat idehaza és külföldön egyaránt. Míg többen hétvégén Szlovákia felé vették az irányt (igen eredményesen), a Spanyolországban élő Tajtyi Róbert és fia Tajtyi Ákos Madridban és Malagán gyűjtött pontokat.

Tajtyi (Portugália)

Tajtyi Róbert ott szeretne lenni a sportág harmadik világbajnokságán

Szombaton a FIFG 50-es besorolású versenyen, a madridi Las Rejas Golf pályáján érte el a 12. legjobb eredményt Tajtyi Róbert, aki egyúttal felállhatott a képzeletbeli dobogó harmadik fokára szenior kategóriában. Vasárnap Malagán a 10. legjobb eredmény elérése a szenior aranyat is jelentette egyben számára. Az ezeken a versenyeken rajthoz álló fia, Tajtyi Ákos szombaton négy rúgással tőle elmaradva a 24. legjobb eredménnyel büszkélkedhetett, meg is nyerve a junior kategóriát, majd vasárnap Robinál eggyel jobbat rúgva lett nyolcadik abszolútban és aranyérmes a fiatalok között.

Apa és fia tehát egyaránt kiválóan szerepelt abszolútban, kategóriájukban pedig egy bronzérem mellett három aranyérmet szereztek a két versenyen.

30440875_500137443714983_3043083525780668416_o

Tajtyi Róbert és Tajtyi Ákos