Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Real – Juve: “Buffon helyében lehet megütöttem volna!”

Még ha kezdenek is csitulni a hullámok a Real Madrid – Juventus találkozón a madridiaknak megítélt tizenegyes körül, elég sokan fejtik ki továbbra is véleményüket Michael Oliver döntéséről. Az angol bírót találta meg a Juve korábbi nagyszerű kapusa, Stefano Tacconi is.

(Kép: goal.com)

“Annak tudatában, hogy abbahagynám a futballt, lehet meg is ütöttem volna Michael Olivert!” – Jelentette ki nemes egyszerűséggel a Juventus kapuját 200-nál is több alkalommal őrző Tacconi. “Nem adhatsz meg ilyen tizenegyest a 95. percben! Képtelenség! Buffon számára egy nagyszerű karrier, még nagyszerűbb vége lett volna, ha továbbjutnak. Erre minden esélyük meg volt, ám jött Oliver…” – Folytatta a klublegenda, aki szerint nem csoda, hogy még a “zebrák” végletekig tapasztalt kapusa fizikailag is feszült volt.

 

Szerinted büntetőt ért a megmozdulás vagy nem?

View Results

Betöltés ... Betöltés ...

Tacconi hozzátette, hogy szerinte a játékvezetők küldését szerinte 2-3 évente újra kellene gondolni, hiszen például a remek Pierluigi Collinának is voltak “rosssz szokásai” bírói pályafutása során.

A most 60 éves korábbi kapuvédő rávilágított egy, az olasz futballt kevésbé ismerők számára biztosan meglepő dologra. “Amikor az AS Roma továbbjutott a Barca ellen, mindenki sorban gratulált nekik. Most, hogy a Juventus kiesett, ráadásul ilyen körülmények között, Olaszországban ez nagy örömöt okozott. Ez így nincs rendjén!” – Tette még hozzá az egykori kapus.