Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Átigazolások: olasz érdeklődés Gareth Bale iránt

Mivel a hírek szerint Alexis Sánchez szerződtetése miatt tárgytalanná vált Gareth Bale leigazolása, könnyen lehet, hogy a walesi játékos végül máshol fog kikötni. Már ha egyáltalán a Real Madridnál valóban komolyan gondolják a szélső eladását.

Gareth-Bale-664079

Gareth Bale szerződése 2022. nyaráig érvényes a Real Madriddal, ám az egyre gyakrabban felmerülő kritikák és transzferpiaci pletykák miatt könnyen előfordulhat, hogy hamarosan új klub után kell néznie.

Természetesen aligha lesz gondja a nagy klubkeresésben a korábbi Tottenham játékosnak, lévén még mindig a világ egyik legjobb szélsőjének számít, még ha sokan a szemére is vetik, hogy a felhajtás ellenére nem Real Madrid-szintű futballista.

Ugye korábban a Manchester Uniteddel, de még a Paris Saint-Germainnel is hírbe hozták Bale. Ám a legfrissebb pletyka már arról szól, hogy az egyre több pénzt költő Internazionale is szívesen látná a keretében a walesit. A milánóiak jó eséllyel pályáznak a Bajnokok Ligája-részvételre, de Bale megszerzésével (és a jelenlegi keret megtartásával) akár a bajnoki elsőséget is megcélozhatnák a Serie A-ban.

Bale kivásárlási áráról nincs információnk, de valószínűsíthető, hogy 50 millió alatt nem ússza meg az Inter.

Balogh József