Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Elmaradt a győzelem a kiesőjelölt ellen – videóval

A Fiorentina hihetetlen szériában van. Hét mérkőzés óta veretlenek, ráadásul győzelmi sorozatukat még a Barcelonát kiejtő Roma sem tudta megszakítani. Vajon a SPAL-nak sikerülni fog?

Csak Simeone esett a kapuba, a labda nem (Fotó: twitter.com)

1. félidő: A Fiorentina formájához mérten kezdte a találkozót, szinte azonnal neki estek a SPAL-nak. A 6. percben Saponara majdnem a léc alá bombázott, de a vendégek kapusa óriási bravúrral hárítani tudott. A 11. minutumban Felipe ügyeskedett a hazaiak tizenhatosánál, aminek az lett az eredménye, hogy elesett. A bíró kicsit hezitált, aztán a büntetőpontra mutatott. Emiatt akkora volt a felháborodás, hogy a játékvezető végül megnézte a videóbírót, és visszavonta ítéletét. Egy perccel később Simeone került gólhelyzetbe, ám a felé érkező keresztlabdát nem tudta jól eltalálni. Az első félidő végén Biraghi lövése okozott gondot Meretnek, viszont ő mert és nyert.

2. félidő: A második játékrészt nagy meglepetésre a SPAL kezdte jobban. Bő húsz perc elteltével változott a helyzet, és ismét a violák támadtak a vezetés megszerzéséért. A Fiorentina a 77. percben került legközelebb a gólszerzéshez, ám Biraghi a keresztlécet trafálta el. A 82. minutumban Viviani szabadrúgása okozott veszélyt, amire 5 perccel később Gil Dias válaszolt. A hosszabbításban is a Fiorentina lövöldözött, de a kapuba nem sikerült betalálnia.

A mérkőzés összefoglalója:

Mihók Richárd