Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Sandro Wagner elismerően nyilatkozott Ronaldo-ról

A német élvonalban (Bundesliga) szereplő Bayern München csatára, Sandro Wagner a Kicker-nek  nyilatkozott, amelyben több témát is érintett. A kiváló formában lévő játékos beszélt a Real Madrid klasszisáról Ronaldo-ról, a világbajnoki esélyeiről is, valamint szóba került a bajorok új trénere, Niko Kovac is.

Sandro+Wagner+Germany+Training+Press+Conference+7omvj6zi7dxl

Korrekt nyilatkozat a csatártól. (kép: zimbio.com)

Wagner januárban csatlakozott újra a Bayern München együtteséhez, azóta pedig remekül teljesít. Csapatával az előző fordulóban német bajnoki címet ünnepelhetett, de a Bajnokok Ligája győzelemért is versenyben vannak még. Ehhez viszont az elődöntőben a vélhetően Cristiano Ronaldo-val felálló Real Madrid együttesét kell legyőzniük majd. A német csatár nagy tisztelettel a portugál zseniről és párharcról is beszélt.

„Nagyszerű játékos. – kezdte Wagner. Kedvelem az olyan embereket, mint amilyen ő. Tudom, sokan kritizálják, de én nekem akkor is szimpatikus. Unalmas lenne, ha mindannyian egyformák lennénk. Mellesleg több gólt lő meccseken, mint amennyit én edzéseken. Nagyon örülök, hogy találkozhatok vele.”

„Úgy gondolom, hogy a három lehetséges ellenfél közül a Real Madrid a legerősebb. – folytatta a párharcról Wagner. Nem vagyunk vakok, pozitívak vagyunk és nagy önbizalommal állunk hozzá ehhez az összecsapáshoz. Jó formának örvendünk és már nagyon várjuk mindkét találkozót.”

sandro_wagner_alemania

Vajon láthatjuk majd az oroszországi vb-n? (kép: bleacherreport.com)

Wagner-t természetesen a VB esélyeiről is kérdezték, amely már kezd unalmassá válni a számára.

„Müller-t vagy Hummels-t nem kérdezgetitek minden héten, hogy utaznak-e a Világbajnokságra, de tőlem igen. Mindent beleadtam az elmúlt hetekben, hónapokban, években. Megérdemelném, hogy ott legyek, és ott is leszek, ebben biztos vagyok.”

A napokban kiderült, hogy jövőre Niko Kovac veszi át a müncheni együttes irányítását. Természetesen ez a téma sem maradt érintetlenül.

„Jó edzőnek tartom, ellenben a Bayern nem szerezte volna meg. Egyébként jó a kapcsolatom Breno Hübner-rel (Frankfurt sportigazgatója – a szerk.), aki mindig dicsérte. De a nyáron majd többet beszélhetünk róla, jelenleg Heynckes a mi trénerünk.”