Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Vb 2018: a belgák után a franciák is fogják a fejüket

Hiába várjuk a hivatalos diagnózist, a francia sajtóban is csak találgatásokat olvasni. Legutóbb az AS Monaco rukkolt elő egy  közleménnyel, melyből nem lettünk okosabbak. A belgák és a franciák is aggódnak, mindkét favorit kulcsjátékosát veszhette el a hétvégén, kérdőjeles a világbajnoki részvételük.

15a75

A belgák gólfelelősükért aggódnak, a győzelemhez márpedig gólok kellenek, a franciák pedig jobboldali alapvédőjüket veszhették el vasárnap este Párizsban. Nem elég, hogy a Monaco hatalmas pofont kapott és asszisztált a PSG bajnokavatásához, Djibril Sidibe is megsérült, hordágyon kellett levinni az első félidőben. A 25 esztendős bekket hatalmas fájdalmak közepette hordágyon vitték le a pályáról.

Sidibe jobb térde sérült, ám annak súlyosságát lassan egy nap elteltével is homály fedi. Ha a francia válogatott hierarchiáját nézzük, kijelenthetjük, nagy valószínűséggel alapemberét vesztette a nemzeti csapat. Az oroszországi világbajnokság két hónap múlva kezdődik, komoly térdsérülésből ennyi idő alatt biztosan nem lehet felépülni, nemhogy formába lendülni és erőnlétileg felzárkózni.