Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Zidane: “Benzema számára ez egy bonyolult szezon!”

A Malága elleni 2:1-es Real Madrid siker alkalmával ahogy már idén oly sokszor, ezúttal sem Karim benzema szállította a gólokat. A győzelem után Zinedine Zidane vezetőedző francia támadójáról is beszélt.

(Kép: goal.com)

Bármennyire is hasznos Zinedine Zidane szerint Karim Benzema a Real Madrid számára, egy csatárt mégis a gólok minősítenek! A francia támadó pedig igencsak hadilábon áll a gólszerzéssel, sé ezt legutóbb a Malága elleni bajnokin is bizonyította.

“A gólok tekintetében ez bizony egy nagyon bonyolult és nehéz szezon Karim számára.” – Kezdte Ziande a találkozót követő interjújában csatáráról. “Szeretne gólt szerezni, meg is vannak erre a lehetőségei, és mindenki láthatta, hogy a Malága elleni jól futballozott, de mintha el lenne átkozva a kapu előtt. Fealdni azonban nem fogja!” – Folytatta a blancók trénere. A korábbi Aranylabdás klasszis Benzmával ellentétben gólt is jegyző, remekül futballozó Iscóról is beszélt pár mondatban.

“Elégedett vagyok a teljesítményével, hiszen nagyszerű meccse volt. Örülök annak, hogy gólt is szerzett. Maximálisan kiérdemelte azt, ahogyan a hazai közönség fogadta, hiszen nagyon fontos játékosa volt nemrégiben a Malágának, most pedig már a Real Madridnak.” – Így Zidane, aki természetesen a három pontnak örült, és már előre tekintett, mondván az elkövetkezendő időszakban, egészen pontosan a Bayern elleni Bl-elődöntőig ügyelniük kell arra, hogy a legjobb állapotban legyenek.