Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Hét közben sem maradunk olasz foci nélkül – előzetes

Hét közben sem kell unatkoznia annak, aki rajong az olasz fociért. A Serie A 33. fordulóját ma, és holnap este játsszák le. Már nincs sok hátra a bajnokságból, úgyhogy mindenki az utolsó erőtartalékait mozgósítja.

seriea3wallpaper (1)

Április 17., kedd

20:45 Inter – Cagliari (Digi Sport 1)

Az Inter szépen lecsúszott a harmadik helyről, az Atalanta elleni döntetlen miatt. Jelenleg az ötödik helyen állnak, de csupán egy pontra vannak lemaradva a Roma, Lazio duótól. Nagyon úgy néz ki, a Cagliari elkerüli a kiesést. Ehhez kellett a legutóbbi Udinese ellen győzelem is, amivel továbbra is a tizennegyedikek a tabellán.

Április 18., szerda

18:00 Benevento – Atalanta (Digi Sport 3)
20:45 Crotone – Juventus (Digi Sport 1)
20:45 Napoli – Udinese (Digi Sport 2)
20:45 Torino – AC Milan (Digi Sport 3)
20:45 Sampdoria – Bologna
20:45 SPAL – Chievo
20:45 Verona – Sassuolo
20:45 Fiorentina – Lazio
20:45 AS Roma – Genoa

Szegény Benevento gyakorlatilag elkönyvelheti a kiesést. Lemaradásuk tizenhárom pont, így hiába javítottak azzal, hogy az utolsó három meccsükön négy pontot szereztek. Az Atalanta még mindig versenyben van az Európa-liga indulásért, de elég kevés esélyük van rá. Az elől lévők közül csak a Juventus nem játszott döntetlent az előző körben. Úgy fest Allegriék már nem akarják elengedni a bajnoki trófeát, és egyre közelebb is kerülnek hozzá. A Crotonénak is épp annyira fontosak a begyűjtött pontok, mint a zebráknak, mivel a kiesés ellen küzdenek. Kulcsfontosságú, hogy Maurizio Sarri együttese hozza a kötelezőt az Udinese ellen. Amennyiben nem nyer a Napoli, már kezdhetik is gravírozni a Juventus betűit a bajnoki trófeába. Szerencséjükre szörnyű formában játszanak az udineiek, zsinórban tíz meccse nyeretlenek. A Torino szépen feljött a tizedik helyre. Többek között ez annak is köszönhető, hogy nemrégiben legyőzték az Intert. Most egy újabb milánói csapatot verhetnek az AC Milan személyében. Gattusóék mostanság gyenge formában fociznak. Négy mérkőzés óta nyeretlenek, igaz legutóbb a Napoli ellen ikszeltek.

Mihók Richárd