Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

BL: A Bayern vezérigazgatója trollkodott egy kicsit a Real Madriddal

Jövő héten folytatódik a Bajnokok Ligája már az elődöntőkkel, ahol a Bayern München a Real Madriddal találkozik. A bajorok vezérigazgatója egy interjúban egy kicsit trollkodott emiatt a királyiakkal. 

fahren-nach-berlin-die-bayern-stars-um-thiago-l-

Forrás: t-online.de

A Real Madrid címvédőként várja az elődöntőket, így bármelyik csapat is kapta volna őket, mindenképpen lett volna félnivalójuk. A Bayern München viszont nem így gondolja, amit Karl-Heinz Rummenigge, a bajorok vezérigazgatója egy interjúban meg is magyarázott.

“Kötelező a koncentrációnkat az elődöntőig fenntartani. Ha van csapat, amely jelen pillanatban képes legyőzni a Real Madridot, az nem más, mint a Bayern München.”

A Bayern tegnap este kiütötte a Bayer Leverkusen csapatát a Német Kupa elődöntőjében, majd bejutott a fináléba. A bajnokságban már csak tét nélküli mérkőzések várnak rájuk, hiszen már két héttel ezelőtt, az Augsburg elleni meccsen megnyerték a bajnokságot. A Real Madrid számára sem maradt már sok a bajnokságból, igaz matematikailag még van esélyük, de megnyerni már biztosan nem fogják a ligájukat.