Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Real Madrid: “Én döntöttem így!” – Zidane a kapuskérdésről

A Real Madrid – Athletic Bilbao elleni döntetlenje után a blancók vezetőedzője, Zinedine Zidane-t megszólaltatták a Real Madriddal a télen igen erősen szóba hozott Kepa Arrizabalaga kapcsán is.

15240917355610(Kép: as.com)

“Kepa nagyszerű és tehetséges hálóőr. Viszont én nem akartam új kapust szerződtetni a szezon közepén.” – Adta meg a választ Zidnae a BeIN Sports azon kérdésére, hogy mi miatt nem lett a Bilbao kapusa a Real játékosa januárban.

A blancók trénerét azzal kapcsolatban is megkérdezték, hogy megbánta-e a döntését, elnézve Kepa Bernabéuban nyújtott teljesítményét. “Nem bántam meg semmit! Nincsenek és nem is voltak ilyen érzéseim. Nem vagyok az az edző, aki híve a szezonközi változtatásoknak. Hogy mi lesz a nyáron? Azzal most nem foglalkozok, csak is a Bayern München elleni Bajnokok Ligája elődöntő foglalkoztat innentől!” – Hangzott Zidane válasza.

“Úgy gondolom a Bayern elleni meccsig már nincs hova fejlődnünk. Amit tehetünk az az, hogy pihenünk, és a lehető legjobb állapotba hozzuk magunkat fizikálisan. 5 napunk lesz edzeni, ki is fogjuk ezt használni. És hogy mi lesz utána, az biztos, hogy harcolni fogunk, hiszen minden áron meg akarjuk védeni a koronánkat!” – Tette még hozzá a Real trénere.