Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Barca – Sevilla: “Ha lerúgom Messit, nem mehetek vissza Argentínába!”

A szombati spanyol Király-kupa döntőre hangolódva a Sevilla hátvédje, Gabriel Mercado egy meglepő kijelentést tett. Olyat, amelyen ha elgondolkozunk, bizony nem sok kivetnivalót találunk benne.

(Kép: as.com)

A pokróc-kemény Gabriel Mercado nem akármilyen kihívások elé néz a Barca elleni Király-kupa döntőben. Az argentin hátvédnek önmagában is elég lenne, hogy Lionel Messivel kell szembenéznie, hát még azzal a tudattal, hogy a világbajnokság előtt úgy kell megfognia a Barca 10-esét, hogy Messinek ne okozzon sérülést. Hogy ez miért érdekes a számunkra? Mercado szerint ugyanis Messit lehetetlen szabályosan tartani.

“Ha lerúgnám Messit, nem mehetek vissza Argentínába.” – idézi Mercadot az AS című sportnapilap.

“Messit néha még szabálytalanul sem lehet megállítani! Ha szabálytalankodsz is ellene, van hogy felkel és máris megy tovább. Mindig azt keresi, hogy hogyan tud gólt szerezni, vagy gólhelyzetbe hozni valakit a társai közül. Kétségkívül a világ legjobb játékosa! Argentínában mindenki úgy gondolja, hogy meg kell óvnunk ót a világbajnokság előtt, egészségesnek kell lennie, hiszen a világbajnoki cím megnyeréséről álmodunk!” – Tette még hozzá Mercado, aki azért talán a spanyol kupa fináléjában nem riad majd vissza egy-egy szabálytalanságtól Messivel szemben.

Sevilla - Barca 2018 kupadöntő