Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Barcelona: Coutinho is hangol már a kupadöntőre!

Első trófeáját nyerheti az FC Barcelonával Philippe Coutinho szombaton, a Sevillai ellen. A Liverpool együttesétől a télen érkező brazil nem árult zsákbamacskát azzal, hogy bizony nagyon készül az összecsapásra.

(Kép: marca.com)

“Azért jöttem ide, hogy trófeákat nyerjek, és ilyen típusú meccsek részese legyek!” – Idézi Coutinho első szavait a Barca hivatalos honlapja. “Számomra roppant mód fontos, hogy játszhatok a kupadöntőben, nagy boldogsággal tölt el, hogy ott lehetek. Ez az első lehetőségem a Barcával, hogy trófeát nyerjek. Minden tőlem telhetőt meg fogok tenni, hogy megnyerjük a trófeát. Nagyon várom már a meccset!” – Folytatta a brazil középpályás, hozzátéve még, hogy különleges és egyben nehéz meccsre készülnek, hiszen egy döntő mindig más, mint egy sima bajnoki találkozó.

Coutinho ezt követően a katalán fővárosba történő beilleszkedéséről is beszélt. “Az első pillanattól kezdve nagyon keményen dolgozok. Mindig segíteni szeretném a csapatomat. Az, hogy éppen milyen pozícióban is játszok, az edzőn is múlik. Készen kell állnom, tanulnom és figyelnem kell, hiszen védekezésben és támadásban is precíznek kell lennem. A legfontosabb, hogy a segíteni tudjak a csapatnak, így nem engedhetem meg, hogy lazítsak egy pillanatra is.” – Tette még hozzá a brazil.

Sevilla - Barca 2018 kupadöntő