Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Real Madrid: Ramos el akarja adatni Benzemát!

A Read Arsenal blog szerint Sergio Ramos, mint a Real Madrid csapatkapitány a tőle telhető legnagyobb magabiztossággal kereste fel a klubja elnőkét, Florentino Pérezt. Állítólag a spanyol bekk karim Benzema eladását követelte.

benzemaramoscr7

Már évek óta téma egyébként Benzemat illetően, hogy nincs helye a Real Madridban, ám időről-időre bizonyítja, hogy ugyan hajlamos beleszürkülni a játékba, igenis hasznára tud lenni a csapatnak. Pedig állítólag az Arsenal már évek óta csábítgatja a francia csatárt, ő azonban határozottan kitart a „Királyiak” mellett. Ahogy a klub is a sokat kritizált és szapult játékosáért is.

Ám most könnyen változhat a harmonikus kapcsolat. Állítólag az Arsenal már nem keres támadót, lévén olyan klasszisokkal rendelkezik már így is, mint Alexandre Lacazette és Pierre-Emerick Aubameyang. Csakhogy egy jó áron kínált Benzema könnyen csábító lehet Wengerék számára. A pletyka szerint ugyanis Ramos sikerrel beszélte rá Pérez elnököt a gólvágó eladására, akit akár már egy 40-50 millió euró közötti ajánlattal is szívesen elengednének, legyen szó bármelyik kérőről.

A hírek szerint a 30 éves Benzemat a leginkább a Premier League-ben való bizonyítás érdekli.

Balogh József