Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Az utolsó ellen is kikapott a Milan – videóval

Az utolsó helyen álló Beneventónak jó emlékei lehetnek a Milanról, hiszen legutóbbi összecsapásukon egy 2-2-es döntetlen sikerült elérniük. Erre most is is megvan az esélyük, mivel a Milan finom szóval sincs jó formában. 

Donnarumma tehetetlen volt (Fotó: gazzetta.it)

1. félidő: Agresszíven kezdett a Milan, ha nem náluk volt a labda igyekeztek letámadni. Az 5. percben kis híján betalált André Silva, de ahhoz előbb el kell találni a labdát. Tíz perccel később a hazaiak ismét közel álltak a gólszerzéshez, ezúttal viszont majdnem a saját kapujukat vették be. Rodriguez túl erősen passzolt haza, Donnarumma pedig annyira meglepődött, hogy a gólvonal előtt rúgta el a labdát. A 29. percben a Benevento gyönyörű összjátékkal megszerezte a vezetést. Iemmello egy parádés kiugratást kapott Violától, és bár a Milan védői lest reklamáltak, a videóbíró megmutatta, hogy nem volt az (0-1). A bekapott gól után Cutrone, Rodriguez és Calabria is megdolgoztatta Puggioni.

2. félidő: Nagy meglepetésre a második játékrészt a Benevento kezdte jobban. Szűk húsz perc alatt alig történt valami, aztán Kalinic beállása új színt vitt a Milan játékába. Bonaventura sokat lőtt, azonban ezek elég gyengére sikeredtek. A 73. percben Cutrone fejesét követően hatalmas tumultus alakult ki a vendégek kapuja előtt, de gól végül nem született. Aztán a mérkőzés vége előtt tíz perccel óriási lehetőséghez jutottak a fekete-pirosak. Diabaté lekönyökölte Bonuccit amiért megkapta második sárgáját. Az utolsó percekben helyzet nem, balhé viszont rendre kialakult. 0-1 maradt a vége, amivel még van egy nagyon kicsi esélye a Beneventónak a bennmaradásra.

AC Milan – Benevento 0-1 (0-1)
Helyszín: San Siro; Vezette: Maurizio Mariani
Gólszerzők: – ill. – Iemmello (29.)
Sárga: Locatelli  (82.) – ill. – Sagna (59.), Diabaté (74.)
Kiállítás: – ill. – Diabaté (80.)

AC Milan: Donnarumma  Calabria, Bonucci, Zapata, Rodriguez – Borini (Suso 49.), Kessie, Biglia (Locatelli 72.), Bonaventura – André Silva (Kalinic 62.), Cutrone. Vezetőedző: Gennaro Gattuso

Benevento: Puggioni – Letizia, Tosca, Djimsiti, Sagna – Viola (Parigini 77.), Sandro, Cataldi – Đuričić, Iemmello (Diabaté 62.), Brignola (Venuti 68.). Vezetőedző: Roberto De Zerbi

A mérkőzés összefoglalója:

https://youtu.be/ObOPAyY9Zyg

Sassuolo – Fiorentina 

Képtalálat a következőre: „sassuolo fiorentina 04 21”

A Fiorentina fél óra után nagyon nehéz helyzetbe került, ugyanis a játékvezető kiállította középpályásukat, Dabót. Innentől kezdve a hazaiak irányítottak. Olyannyira, hogy a 41. percben Politano fantasztikus tekerésével a vezetést is megszerezték (1-0). A második félidő úgy telt, ahogyan az első. Először Politano, később Ragusa is megtornáztatta Drągowskit, ám ő állta a sarat. A Fiorentina nem tudott komoly lehetőséget kialakítani, maradt az 1-0, aminek biztos nem örülnek a violák.

Mihók Richárd