Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Liverpool: a Realtól vennék meg az „új Coutinhot”

Spanyol hírforrások szerint a Liverpool szeretné az előttünk álló nyáron megvásárolni a Real Madrid spanyol válogatott középpályását, Iscot. Állítólag Jürgen Klopp a Barcelonától, Philippe Coutinhoért kapott pénzből kívánja fedezni a transzfert.

20170808isco-real-madrid

Ugyan a Barca még nem utalta át Coutinho teljes vételárát a Liverpoolnak, a „Vörösök” a hírek szerint nem szeretnék sokáig jegelni ezt a bizonyos összeget. Állítólag Francisco Alarcónért vagyis Iscoért elég sokat letennének az asztalra a Real Madrid kiengesztelése kedvéért.

Ugyan sokan még mindig úgy gondolják, hogy méltatlanul kevés vezérszerepet kap Isco a „Királyiaknál” (köszönhetően a Cristiano Ronaldo gerjesztette hatalmas árnyéknak), ám az vitathatatlan, hogy sokkal fontosabb játékosnak számít, mint egy-néhány agyonfizetett légiós. Természetesen a szurkolók is imádják az éppen ma 26 éves középpályást, lévén a hazai kompániát erősíti.

A Don Balon szerint is meglepő lenne, ha a Real elengedné Iscot a Liverpoolhoz, ám a múltban is sokszor mentek szembe Pérezék a szurkolók elvárásaival, váltakozó sikerrel.

Isco kivásárlási árát a jelenleg 2022-ig érvényes szerződéséből 75 millió euróra tartja a Transfermarkt.de, mértékadó szakportál.

Balogh József