Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

A Barca alelnöke tagadja a pletykákat

Hiába a Sevilla ellen űrfocival megnyert Spanyol Kupa, valamint a már borítékolható bajnoki cím, a Mundo Deportivo arról ír, hogy a katalán sztárcsapat klubvezetése nem marasztalja Ernesto Valverdét, avagy nehezen emésztik házon belül az AS Roma elleni Bajnokok Ligája kudarcot. 

Barcelona-news-Ernesto-Valverde-854876

Az említett Bajnokok Ligája kiesés után szaporodtak meg azon pletykák, miszerint a szinte tökéletes szezont futó elsőéves tréner elvesztette az öltözőt. A hét elején még arról is lehetett hallani, hogy Valverde a keddi Celta elleni meccs előtti edzésen összetűzésbe került egyik játékosával és Suareznek kellett közbelépnie.

Jordi Cardoner alelnök tagadta, hogy edzőkérdés lenne a klubnál – “Az az őszinte igazság, hogy a jövője egyáltalán nem kérdéses. Csodálkozom, mert 15 nappal ezelőtt még minden rendben volt, az emberek gratuláltak nekünk, hogy Valverde az edzőnk, most viszont megkérdőjelezik.”

Ernesto Valverde nagyon úgy fest (szinte biztos), hogy első évében duplázni tud, bajnokságot és kupát nyer a Barcával, mellyel La Liga rekordot állított fel és még meg lehet a 100 pont, illetve a veretlenül megszerzett bajnoki cím is. ráadásként. Aligha van edzőkérdés a katalán sztárcsapatnál, de hozott már a futball érdekességeket…