Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

A Lazio megint négyet vágott! – videóval

Az olasz élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (Serie A) 34. fordulójában ma délután a Lazio győzelmi kényszerben lépett pályára, és simán nyert is, 4-0-ra, miközben az Atalanta eggyel múlta felül a Torino csapatát.

IMG_20180422_172726Immobile a hajrában duplázott (forrás: OfficialSSLazio)

A római Lazio csapata az olasz élvonalbeli labdarúgó-bajnokság 34. fordulójában a genovai Sampdoria csapatát látta vendégül. Győzelmi kényszerben játszott a hazai csapat, amely tapadt volna egy sikerrel a fővárosi rivális AS Roma csapatára a BL-indulás elérése érdekében.

A találkozó első gólját hazai részről Milinkovic-Savic szerezte, aki a szabadrúgásból beívelt labdát fejelte be a 32. percben (1-0)! De Vrij is betalált még az első félidőben, aki szintén fejjel volt eredményes, a 43. minutumban egy szögletet követően (0-2)! Ezzel tehát magabiztos előnyt hozott össze a szünet előtt a római alakulat.

Az 53. percben Ramirez szépített volna, de lövése mellé szállt. Milinkovic-Savic a túloldalon a hajrához közeledve duplát ért volna el, ám a 83. minutumban az ő próbálkozása is a kapu mellett kötött ki. Viszont a hajrában jött még két Lazio gól, melyet az ezzel duplázó Immobile jegyzett! Az olasz támadó előbb a 85. percben köszönt be, amikor is a korábban gólt szerző Milinkovic-Savic passza után volt eredményes (3-0), majd a 88. percben be is állította a végeredményt a hazaiak gólvágója (4-0)!

Kiütéses sikerének köszönhetően római riválisára tapad a Lazio, és jelenleg is már a 4., biztos BL-indulást erő helyen áll, de még lesznek izgalmak a bajnokság hajrájában.

Lazio – Sampdoria • 4-0 (2-0)
Gólszerzők: Milinkovic-Savic (32.), de Vrij (43.), Immobile (85., 88.), ill.


Ezzel egyidejűleg az Atalanta bergamói otthonában látta vendégül a Torino csapatát.

A meccs első félideje gólt nem hozott, de a szünet után nem kellett az első találatra sokat várni, ám már az első játékrészben sok nagy helyzetet hozott össze a hazai gárda. Az a hazai gárda, amely az 53. percben Freuler fejesgóljával került előnybe (1-0)! Csupán három perc kellett ahhoz, hogy egyenlíteni tudjon a torinói gárda! Az 56. minitumban Ljajic tudott egyenlíteni (1-1)! Ám még egy gól jött hamarosan, és újból az Atalanta került előnybe! A hazaiak a 64. minutumban újból, amikor is Gosens volt eredményes Castagne passzát követő (2-1)! A végén ugyan még egyenlíthetett volna újra Ljajic, de nem jött össze, ugyanis szabadrúgása a 88. percben kevéssel ment mellé. Az Atalanta jelenleg előzi a Milant, és Európa-liga selejtező erő helyet foglal el, hatodikként a tabellán.

Atalanta – Torino • 2-1 (1-1)
Gólszerzők: Freuler (53.), Gosens (64.), ill. Ljajic (56.)

Nagy Dávid