Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Real Madrid: Ronaldo és Ramos együtt csábítja az ellenfél csatárát

Vitathatatlan tény, hogy nem csak a pályán, de azon kívül is a Real Madrid két legnagyobb hatalmú játékosának számít Cristiano Ronaldo és Sergio Ramos. Állítólag a két vezéregyéniség azon dolgozik, hogy rábeszéljék Robert Lewandowskit a Bayern München elhagyására.

cr7lewa001

A Sky Sports értesülése szerint Ronaldoék már annyira meggyőzték Florentino Pérezt, hogy az elnök gyakorlatilag beígérte a csapat két hangadójának, hogy gyakorlatilag bármennyit kér is a Bayern a lengyel támadóért, ő megadja azt a pénzt az átigazolására.

Ez a „zöldlámpa” pedig gyakorlatilag azt jelentheti, hogy hiábavaló lehet a bajor kirakatklub elzárkózása. Ugyanis a friss német bajnok összes létező vezetője leszögezte már, hogy Robert Lewandowski nem eladó. Ám mint tudjuk, mindig van az a pénz, amiért cserébe könnyen változtatnak alapelveiken a modern él-futball prominens képviselői.

Állítólag mind Ramos, mind Ronaldo tisztában van vele, hogy ahhoz, hogy ne csak egy-egy fronton, hanem minden sorozatban jól menjen a „Királyiaknak”, szükség van egy igazi gólvágó csatárra. Karim Benzema madridi karrierje egyre valószínűbb, hogy véget ér hamarosan, „CR7” pedig már 33 évesen nem képes fizikálisan vállalni azt, hogy egy egész szezonon át a hátán vigye a gólszerzés, előkészítés illetve a vezérség súlyos terhét.

A szakértők szerint a Real nagyon jó helyzetben van Lewandowskit illetően. A lengyel gólgép irtózatosan vágyik a Bajnokok Ligája megnyerésére, ám ez még nem jött össze neki a Bayernnel, hiába vannak mindig ott a siker kapujának közelében. Ha idén csoda történik, és nyernek a bajorok, akkor „Lewa” mindent elért a csapattal. Azonban ha akár már az elődöntőben búcsúznak a Real ellen, akkor az az utolsó cseppet is jelentheti számára abban a bizonyos pohárban. És akkor már aligha állíthatja meg bármi is őt, útban a Santiago Bernabéu öregecske falai közé.

Balogh József