Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Wenger nincs elragadtatva attól, amit az Arsenal-szurkolóktól lát

Az Arsenal 4-1-re verte ma délután a West Hamet, a nyári távozását pénteken bejelentő Arsene Wenger menedzser azonban mégsem volt maradéktalanul elégedett a mérkőzés után, mégpedig a lelátón tapasztaltak miatt.

wenger

(Fotó: BBC Sport/Twitter)

“A kép amit a klubunkról prezentálunk nem adja vissza a valóságot, és nem az amit látni szeretnék” – nyilatkozta korábban Wenger, aki elmondása szerint a szezon hajrájára egységet szeretne látni a szurkolóktól. (Korábban sokszor előkerültek a “Wenger Out” feliratok a lelátókon, amelyek meg sem teltek mindig.)

“Nem vagyok fáradt” – mondta a vasárnapi találkozó után a francia döntése okaival kapcsolatban.  “Azt hiszem ez a klub nagy tiszteletnek örvend szerte a világon, sokkal inkább, mint Angliában” – folytatta. “A szurkolókon nem láttam azt az egységet, amit prezentálnunk kellene világszerte, ami szomorú, mert ez egy nagy tiszteletnek örvendő klub” – magyarázta Wenger az összecsapás után.

“Nem vagyok bosszús és nem is akarok buta szalagcímeket kreálni. Nem haragszom a szurkolókra, csak úgy érzem, a személyem útjába áll a klub megítélésének, márpedig számomra a klub a legfontosabb. Ez nem a szurkolókról szól, megértem, ha nem boldogok. Ez a munkám, ezzel együtt kell éljek, ezt elfogadom” – zárta eszmefuttatását a megosztó szakember.