Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

A Real és a Bayern korábbi játékosai is megszólaltak a BL elődöntővel kapcsolatban

Már csak kettőt kell aludnunk és elérkezik a nap, melyet oly sokan várunk. A Bajnokok Ligája szerdai elődöntőjében, egy már klasszikusnak számító összecsapást láthatunk. A német Bayern München együttese a spanyol Real Madrid-al csap majd össze. A találkozó kapcsán Oliver Kahn és Christoph Metzelder is megszólalt.

christoph-metzelder-2-600

A korábbi Real védő, Metzelder a szélsővédőkben látja a különbséget. 

A Bayern München és a német válogatott korábbi kiváló hálóőre, Oliver Kahn szerint a Real Madrid egy sajátos tulajdonsággal rendelkezik, amely sokszor az ő malmukra hajtja a vizet.

„A Bayern-nek otthon minden esélye meglesz a Madrid ellen, ugyanakkor a Real meccsein mindig láthatunk olyan szakaszokat, mikor a spanyolok nagyon nagy nyomást helyeznek az ellenfelükre, szinte agyonnyomják azt. Ezen periódusokat gyakran kivárás követi madridi részről, ilyen esetben kell majd a Bayern-nek megostromolni az ellenfelet.” – árulta el Kahn.

A Real Madrid egykori német válogatott védő, Christoph Metzelder a szélső védők különbségét emelte ki.

„Támadásban egy picit a madridiak felé billen a mérleg szerintem. A két csapat védelme között viszont nagyon apró különbségek vannak. A Real szélsővédői, Marcelo és Carvajal menetrendszerűen kiveszik a részüket a támadásokból is, igazi klasszis játékosok, akik nem félnek kockázatot vállalni. Alaba és Kimmich esetében ez nem feltétlen igaz.” – fejtette ki Metzelder.