Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Bundesliga: a 31. forduló álomcsapata

Eltelt egy újabb hétvége, amelyből ezúttal sem maradhatott ki a német élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (Bundesliga). Immáron a 31. fordulón is túl vagyunk a német élvonalban, melyben több kiváló teljesítményt is láthattunk. Ezeket a WhoScored a szokásainak megfelelően összegyűjtötte és egy pofás csapat formájában meg is osztotta velünk.

buli31best

A kapuban a kölni Timo Horn-t láthatjuk, aki igaz két gólt is kapott a Schalke-tól, de nagyban hozzájárult ahhoz, hogy csapata visszatérjen a meccsbe és legalább egy pontot otthon tartson. A védelem jobboldalára a Dortmund-ból került be Lukasz Piszczek. A lengyel védő kiválóan látta el feladatát a védelemben a Leverkusen ellen 4:0-ra megnyert találkozón. A hátsó négyesbe még egy fekete-sárga játékos fért be, nevezetesen Sokratis, aki szintén sallangmentesen játszott a gyógyszergyáriak ellen. Mellette a védelem tengelyében a hoffenheimi Kevin Akpoguma tartózkodik. A német belsővédő a Leipzig elleni idegenbeli 5:2-es sikerből vette ki tevékenyen a részét. Baloldalon az egyetlen Bayern München játékos, Bernat szerepel, ki a Hannover elleni 3:0-s siker alkalmával tökéletesen zárt.

A középpályán kisebb dortmundi főlény vehető észre. Marco Reus és Jadon Sancho is egyaránt a legjobbak közé tartoztak a hétvégén. Előbbi két gólt is szerzett a már említett Leverkusen elleni diadal során, míg utóbbi az első Bundesliga találatát jegyezte, de emellett két gólpasszt is kiosztott. Helyük megkérdőjelezhetetlen a legjobb tizenegyben. A középpályán a hamburgi Lewis Holtby is megtalálható. A német játékos a Freiburg elleni 1:0-ra megnyert találkozón szerezte az egyetlen gólt, ezzel életben tartva a Hamburg élvonalbeli reményeit. És végül ebbe a csapatrészbe nem utolsó sorban a stuttgarti Christian Gentner is bekerült, aki a Werder Bremen ellen volt eredményes.

A csatárok közül a hétvégén a mönchegladbachi Lars Stindl és a hoffenheimi Mark Uth bizonyult a legjobbnak. Előbb a Wolfsburg ellen szerzett egy szép találatot, míg utóbbi a Leipzig 5:2-es idegenbeli kiütése során volt eredményes kétszer, valamint egyszer az előkészítésben is jeleskedett.