Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Eddig tartott a miskolciak türelme

A tavaszi sikertelenség április 23-ra érte el tetőfokát a Diósgyőr vezetőinél. A klubvezetés meglépte azt, ami megszokott ilyen esetekben.

bódog

Elfogyott a levegő Bódog Tamás körül. – fotó: index.hu

Már nem Bódog Tamás a DVTK vezetőedzője. Mindezt közleményben jelentette be a miskolci együttes vezetősége, kiemelve, hogy a sikertelen szereplés miatt lépték meg ezt a váltást. Bódog alig egy éve ült le a miskolci kipadra, s negyvenhat mérkőzésen irányíthatta az együttest.

„A DVTK játékoskerete jobb, mint amit a tabellán elért helyezése mutat. Hat fordulóval a bajnokság vége előtt azért szükséges a váltás, mert a jelenlegi felállásban nem látjuk biztosítottnak a csapat élvonalbeli tagságának megtartását” – fogalmaz a miskolci közlemény.

Bódog irányításával ezen a tavaszon nem tudott feljebb lépni a DVTK, minek következtében előbb a szakember Nonót száműzte az első keretből, majd egy hete a klubvezetés vonta meg félhavi fizetését a játékosoknak, illetve vette vissza a cég által adott autókat.

Jelenleg a DVTK kilencedik helyen áll az OTP Bank Ligában, mindössze két ponttal megelőzve a már kiesőhelyen álló Mezőkövesdet és hárommal a sereghajtó Vasast.

~GS~