Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

ManUtd: hiába a csapat egyik legjobbja, mégis eladhatják a franciát

A legfrissebb hírek szerint bár napjaink Manchester Unitedjének egyik legfontosabb labdarúgója, az előttünk álló nyáron mégis engedhet a csábításnak az angol együttes, és egy rakás pénzért eladhatja Anthony Martialt.

Martial-Mourinho

Az biztosnak látszik, hogy az utóbbi évek vergődése után egyre stabilabb formát kezd ölteni a Man United. A José Mourinho edzette gárda a hétvégén bejutott az FA-kupa fináléjába, aminek majdani megnyerésével vigasztalódhat, amiért a Premier League-ben csak ezüstöt érnek el próbálkozásaik a City mögött.

Állítólag nem csak a kérők szeretnének Martial kegyeibe férkőzni. A hírek szerint ugyanis a francia balszélső is szeretne a távozás mezejére lépni, azaz kihátrálni a 2019 nyaráig érvényes szerződéséből. Arról nincs információnk, hogy mi lehet a távozási vágy hátterében. Sokak szerint csak egy zsírosabb szerződést szeretne, szeretett volna kiharcolni Martial, amit (egyelőre?) nem kapott meg. Arról még nem hallottunk, hogy ellentéte lenne bárkivel is a klubnál.

A francia válogatott támadó értékét 65 millió euróra becslik, de egy komoly érdeklődőnek akár 100 millió eurót is le kell majd tennie a „Vörös Ördögök” asztalára. Állítólag Martial-kérők: Chelsea, Juventus, Bayern München.

Balogh József