Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

MU: Pogba azt mondta, amit minden szurkoló hallani akart!

Paul Pogba újabb remek teljesítménnyel rukkolt elő az MU színeiben a Tottenham elleni győztes FA-kupa elődöntőben. A francia klasszis a találkozót követően beszélt manchesteri helyzetéről is.

(Kép: goal.com)

“Nincs problémánk Mourinhóval!” – Kezdte Pogba a francia Canal Football Club-nak adott interjújában. “Mourinho megtett csapatkapitánynak is, egy olyan óriási klubban, mint a Manchester United, mindez felelősséggel jár! Szeretném midig a legjobb játékomat nyújtani. A kritikákra a teljesítményemmel tudok felelni. Tisztában vagyok azzal, hogy ő az edzőm, el kell fogadnom a döntéseit. Nem gondolok rossz szájízzel arra, amikor kihagyott a csapatból. Moruinho, mint minden edző azt nézi, hogy mi a legjobb a csapatának, nem pedig azt, hogy mi a legjobb egy játékosa számára. Még egyszer mondom, egy játékosnak el kell tudnia fogadni azt, hogy megesik, hogy mást választanak helyette.” – Folytatta Pogba, elárulva még azt is, hogy miképpen tervez az MU-nál.

“A Manchester United játékosa vagyok, csak is arra koncentrálok, hogy megnyerjük az FA-kupát. Majd következhet a világbajnokság. Az biztos, hogy nem gondolkozok semmiféle átigazoláson, vagy hasonló dolgokon!”