Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Újabb vereségével szinte biztos kieső a Verona – videóval

A Hellas Verona szó szerint az életéért küzd. Az utolsó előtti helyen állnak, de lemaradásuk nem akkora, hogy ne lehessen azt behozni. Az más kérdés, hogy ehhez nyerni is kéne a meccseket, és ez a Genoa otthonában nem lesz egyszerű.

Medeiros lába aranyat ér (Fotó: tuttosport.com)

1. félidő: Borzalmasan nagy fölényben játszott a Genoa az első félidőben. Mégis a Verona dolgozta ki az első helyzetet, Fares lövése csak centikkel kerülte el a kaput. A 7. percben a hazaiak nyomása góllá érett, miután Medeiros ragyogóan tekerte el a lasztit a jobb alsóba (1-0). A bekapott gól után akadt néhány lehetősége a vendégeknek, ám ezek rendre elhaltak a kapusban. Az első játékrész utolsó percében Romulo közvetlen közelről kihagyta a kihagyhatatlant, ezzel 1-0-ás Genoa vezetéssel vonultak öltözőbe a csapatok.

2. félidő: A második félidőt is a hazaiak kezdték jobban. Lapadula kétszer is ziccerbe került, azonban egyiket sem tudta kihasználni. Ezután kicsit fordult a kocka és kezdett felkapaszkodni a Verona. Ez olyannyira sikerült, hogy a 65. minutumban Hiljemark kezére pattant a labda, így tizenegyeshez jutottak. Romulo higgadt maradt, és a bal alsóba lőtt (1-1). Néhány perccel később már Andrade kapuja előtt veszélyeztettek a piros-kékek. Ennek meg is lett az eredménye, hiszen a 78. percben visszavette a vezetést a Genoa. Daniel Bessa került lövőhelyzetbe és a tizenhatoson belülről nem hibázott (2-1). Az utolsó percekben is a hazaiak domináltak. A hosszabbítás utolsó pillanataiban megadta a kegyelemdöfést Pandev, egy gyönyörű emelés után (3-1). A vége 3-1, amivel a Verona nagyon messze került a bent maradástól.

A találkozó összefoglalója:

https://youtu.be/PuE60HpV8jM

Mihók Richárd