Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Liverpool: Salah semmi pénzért sem eladó!

Még véget sem ért a szezon, de a brit sajtóban már el is kezdődtek a találgatások – a Vörösök magabiztosak, nem tervezik elengedni jelenlegi legjobbjukat.

Kép: Mirror

Kép: Mirror

A Liverpool harcolni fog Mohamed Salah-ért. Az ESPN arról ír, hogy annyira meg akarják tartani őt a Vörösök, hogy ha a Real Madrid egy 200 millió fontos ajánlattal áll elő, azt is visszautasítják.

A Daily Mail nevű bulvárlap úgy tudja, már tervezik is az egyiptomi szerződésének megújítását: kapna egy kis fizetésemelést, így pedig heti 90 000 fontot tehetne zsebre az idei gólfelelős – a játékos ügynökével állítólag már fel is vették a kapcsolatot emiatt.

A Real Madrid természetesen erősen érdeklődik Salah iránt. Már hónapok óta figyelik és egyre inkább kell nekik. Az AS Roma ellen bemutatott BL-elődöntős produkció pedig különösen tetszett nekik. Ahogy arról már korábban beszámoltunk, Gareth Bale jó eséllyel elhagyhatja majd a madridi csapatot, az ő helyén pedig nagyon jó helye lehetne az egyiptomi támadónak.

Az ő megszerzése viszont nem lesz könnyű menet. A Liverpool foggal-körömmel ragaszkodik a megtartásához és ugyanez a helyzet Firminóval is. Mindent megtesznek, hogy elkerüljék azt, ami Coutinhóval volt. Vajon van esélyük legnagyobb értékeik megtartására, vagy ez is csak egy szélmalomharc és valójában tehetetlenek? A nyáron vélhetően okosabbak leszünk majd.