Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Argentin klasszist kaphat csapattársnak Stieber Zoltán!

Argentin klasszist kaphat csapattársnak Stieber Zoltán…! A Goal.com információi szerint az észak-amerikai profi labdarúgó-bajnokságban (MLS) szereplő D.C. United szeretné leigazolni a Manchester United és a Juventus korábbi kiválóságát, Carlos Tevez-t… 

i

A 34 esztendős Carlos Tevez jelenleg nevelő egyesületét, azaz a Boca Juniors-t erősíti. A rutinos támadó ez idáig 4 találatot és 2 gólpasszt jegyzett 10 tétmérkőzés alatt, szerződése pedig 2019 decemberéig köti a neves argentin gárdához. A Stieber Zoltán a soraiban tudó D.C. United-re ráférne egy Tevez kaliberű klasszis, hiszen a klub eddig nem teljesít valami fényesen az aktuális bajnoki idényben. 

Carlos Tevez 2006 és 2015 között rúghatta a bőrt Európában. Megjárhatta a West Ham Unitedot, a Manchester Unitedot, a Manchester Cityt és a Juventus-t is. Bár a két manchesteri gárdánál ért el jelentős sikereket, s futott jó szezonokat, de kétségtelen, hogy képességeit leginkább a Juventus színeiben tudta kiaknázni. A torinói alakulatnál két szép évet töltött el, a szurkolók imádták, ráadásul azok a balhék elmaradtak tőle, amiket Angliában mondhatni megszokhattunk tőle. Ebből kifolyólag sokak számára hatalmas meglepetés volt, amikor elhagyta a “zebrákat”, mondván honvágya van, s szeretne visszatérne a Boca Juniorsba. Ez így is lett, de Tevez elég gyorsan el is hagyta az argentin együttest, s aláírt Kínába. A legjobban kereső játékossá vált, de nem éppen rokonszenves nyilatkozatai miatt rövid időn belül véget ért számára az ottani kaland. Carlos Tevez a Premier League berkein belül egyébként 202 találkozón 84 gólt jegyzett, míg a Serie A-n belül 66 találkozón 39 alkalommal volt eredményes. 

Németh Boldizsár