Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Érzelmes üzenetben mondott köszönetet Ibra a Manchester Unitednek

Bár Zlatan Ibrahimovic csak másfél évet töltött a Manchester Unitednél (ráadásul sérülései miatt keveset is játszott), mégis szívesen gondol vissza az ott eltöltött időkre. Legjobban volt edzője, Jose Mourinho hiányzik a svéd óriásnak.

Kapcsolódó képCsak a szokásos… Ibra betalált (Fotó: startribune.com)

A Manchester Unitednél tegnap tartották a szokásos év végi ünnepséget. Díjat kapott többek között Nemanja Matic, Jesse Lingard és David de Gea is. Az egyik legemlékezetesebb pillanat azonban mégis az volt, mikor Zlatan Ibrahimovic köszönt be videóüzenet formájában. A 36 éves varázsló köszönetet mondott volt klubjának, és természetesen Jose Mourinhot is megemlítette. “Csak azt akarom mondani minden rajongónak, hogy elképesztően hiányzik az Old Trafford és a gyönyörű vörös mez. Szeretném megköszönni nektek azt a rengeteg támogatást amit adtatok. Továbbá hálás vagyok a csapattársaimnak is, fantasztikusak vagytok. Nagyszerű emlékeim vannak innen. Edző, nagyon hiányzol, tudod mit kell tenned, hogy kupákat nyerj.”

Ibra idén márciusban igazolt el Amerikába, a Los Angeles Galaxy csapatához. Nem akárhogyan mutatkozott be a svéd klasszis: csereként beállva 7 percre volt szüksége ahhoz, hogy 35 méterről az ellenfél kapujába juttassa a játékszert. Természetesen a hosszabbításban újra betalált, így végül 2-1-re nyert csapata.

Mihók Richárd