Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

MLS: Sallói góljával győzött a Kansas! – videóval

Az MLS, azaz az észak-amerikai profiligában magyar idő szerint ma hajnalban a Sporting Kansas City hazai pályán aratott sikert, méghozzá Sallói Dániel góljával! A magyar támadó újabb találata pedig csapata újabb sikerét hozta meg!

IMG_20180506_082120Sallói vezette győzelemre a Kansas csapatát! (forrás: twitter.com/danielsalloi)

Magyar idő szerint ma hajnalban az MLS-ben éllovas Sporting Kansas City a Colorado Rapids csapatát látta vendégül. A hazaiak voltak a meccs favoritjai, ennek megfelelően pedig a kansasi csapat már a 16. percben előnybe került.

Ráadásul a gólért a magyar támadó, Sallói Dániel felelt, aki végigjátszotta a bajnokit! Egy szép támadás végén, egy csúsztatást, majd egy kapufáról lepattanó közeli csukafejest követően a jól érkező Sallói vágta be a léc alá Howard kapujába a labdát! A 21 éves játékos a 2018-as bajnoki szezonban 9. alkalommal volt a pályán, és immár 2. találatát szerezte (1-0)! A Kansas már az első félidőben sokkal jobb volt ellenfelénél, melyet a második játékrészben méginkább lefocizott, ám a sok lehetőség ellenére több gól már nem esett a bajnokin. Újabb sikerével megerősítette listavezető helyét a Nyugati Főcsoportban a Sporting, amely 10 meccs alatt eddig 20 pontot zsebelt be, és csupán egyszer kapott ki.

MLS, alapszakasz
Sporting Kansas City – Colorado Rapids • 1-0 (1-0)
Helyszín: Children’s Mercy Park, Kansas – 20.553 néző
Gólszerzők: Sallói (16.), ill.

Nagy Dávid