Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Világbajnok csatár érkezhet Nikolics mellé Chicagoba – sajtóhír

Spanyolországi sajtóhírek szerint az MLS-ben szereplő Chicago Fire újabb nagy dobásra készül az átigazolási piacon. Az amerikai csapat a hírek szerint egy neves, spanyol világbajnok csatárral erősítene.

torres

Torres végleg búcsút inthet az Atlético Madrid-nak. 

Fernando Torres-ről, a Világ- és kétszeres Európa-bajnok csatárról már köztudott az a tény, hogy az idény végén elhagyja az Atleti-t, ezt korábban maga a játékos is megerősítette. Most pedig az is eldőlni látszik, hogy a klasszis támadó hol folytatja pályafutását.

A spanyol AS tegnap este a Cadena COPE-ra hivatkozva hozta le a hírt, mely szerint a „Kölyök” becenévre hallgató labdarúgó az MLS-ben szereplő Chicago Fire-ben fog szerepelni a jövőben. A váltásban minden bizonnyal közrejátszik az amerikai csapat trénere, aki nem más, mint Veljko Paunovic. A szerb edző korábban az Atletico-nál futballozott együtt Torres-el, kivel a mai napig jó kapcsolatot ápol.

Az értesülések szerint a Chicago Fire képviselői már tegnap Madrid-ban jártak és egyeztettek a játékossal és annak menedzserével a szerződést illetően. Amennyiben a váltás bekövetkezik, úgy Nemanja Nikolics-al alkothatja a támadósort Torres, a labdákat pedig a szintén Világbajnok Schweinsteiger osztogathatja nekik a középpályáról.