Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Vb 2018: Argentína bejelentette egyik felhozó ellenfelét!

Már csak 36 nap és Oroszországban elrajtol a 2018-as labdarúgó-világbajnokság. A 2017/18-as szezonból már nem sok van vissza, az egyes bajnokságokban az utolsó fordulók jönnek, sok idő azonban nem lesz a pihenésre, hiszen május 26-án még BL-döntőt rendeznek, de május 29-én például Argentína már felhozó mérkőzést játszik hazai környezetben. 

Lionel-Messi-Argentina

A világbajnokság egyik legnagyobb kérdése, hogy Lionel Messi, vagy Cristiano Ronaldo fel tud-e ülni hazája nemzeti csapatával a világ tetejére, vagy pályafutásukból ez az elismerés hiányozni fog. Lévén mindketten 30 felett vannak, nagy valószínűséggel az utolsó nekirugaszkodásuk lehet a trófea megszerzésére.

Az Argentin Labdarúgó-szövetség bejelentése szerint az első felhozó meccset Haiti ellen játssza az Albicelestes május 29-én hazai környezetben a Boca Juniors stadionjában, hogy aztán útra keljenek és az Atlanti-óceán átszelésével megérkezzenek az európai felkészülés helyszínére. Kérdés, hogy érdemes-e oda-vissza megutaztatni a többségében európai sztárcsapatokban játszó keretet!? A döntés mindenesetre adott, Messiék utaznak.

A világbajnokság rajtja előtt június 9-én Izrael lesz a főpróbás ellenfelük, hogy aztán nekiveselkedhessenek a D-csoport küzdelmeinek, ahol Horvátország mellett Izland és Nigéria lesz az ellenfelük.