Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Chelsea: a Napoli edző hozza a kedvencét is

Ugyan egyelőre csak az látszik biztosnak, hogy Antonio Conte elhagyja a Chelsea csapatát, a hírek már arról szólnak, hogy az egyik lehetséges utód máris a tervezett erősítéseket pletykálja el a környezetének.

higuaínsarri001

Ugyan sok szabadúszó edző van éppen a piacon, ám igazán nagy név már sokkal kevesebb. Ezért is tűnik valószínűnek, hogy a Chelsea egy olyan szakembert fog választani a kispadjára, aki jelenleg is munkában lehet aktuális csapatánál.

Állítólag Conte utódja nem lesz más, mint éppen saját honfitársa, Maurizio Sarri. A hírek szerint a Napolit immár 2015 óta edző szakember szívesen vállalná a londoniak vezetését, lévén belefáradt abba, hogy egyszerűen képtelen befogni a Juventus-t a Serie A-ban.

A pletyka szerint Sarri engedélyt kapott a tárgyalásra a Chelsea-vel, ugyanis már kinézték a helyére a következő Napoli edzőt is: Carlo Ancelottit.

A Tuttosport információi szerint Sarri mester elég megbocsátó ember lehet, ugyanis korábbi kedvencét, a Juventus-hoz menekült Gonzalo Higuaínt igazolná le majd a „Kékekhez”. Ez pedig komoly pálfordulás, hiszen az 59 esztendős szakember is rendesen megorrolt az argentin csatárra, amikor az elárulta a nápolyiakat a Zebrák kedvéért 2016-ban.

A 30 éves Higuaín szerződése 2021-ig érvényes a Juveval, becsült piaci értéke pedig 70 millió euró körül mozog.

Balogh József