Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

A Championship bajnokához igazolhat a Bayern Eb győztes tehetsége – sajtóhír

Az angol élvonalba (Premier League) feljutó Wolverhampton együttese a nyáron mindenképp megerősítené keretét annak érdekében, hogy a 2018/19-es szezonban megragadjanak a PL-ben. A legfrissebb sajtóhírek szerint a klubhoz egy 2016-ban Európa bajnoki győzelmet ünnepelhető játékos érkezhet.

sanches

Sem a Bundesliga, sem pedig a Premier League nem jött be Sanchesnek igazán. A Wolvesban magára találna vajon? 

A portugál Renato Sanches neve bizonyára sokak számára ismerősen hangzik. A 2016-ban a franciaországi Eb-n berobbanó játékost még azon a nyáron elvitte nagy csinnadratta közepette a Bayern München együttese, ahol nem igazán jöttek be a számításai. Egy szezon után kölcsönbe is adták a bajorok az angol élvonalba a középpályást, a Swansea együttesének. A szigetországban viszont szintén nem talált magára Sanches, ahol talán a legemlékezetesebb pillanata az volt, mikor egy Chelsea elleni bajnokin a reklámtáblának passzolt.

Nem is meglepő, hogy sem a Swansea, sem pedig a Bayern nem ragaszkodik a 20 esztendős játékoshoz. A legfrissebb értesülések szerint a Championshipet megnyerő, s ezáltal a PL-be feljutó Wolverhampton adna a portugálnak még egy esélyt, hogy újra az angol első-osztályban bizonyítson.

A transzfer létrejötte egyébiránt nem is lenne meglepő, hiszen Sanches a Cristiano Ronaldot is az ügyfelei között tudó Jorge Mendes játékosügynökhöz tartozik, aki híresen jó kapcsolatot ápol a Wolverhampton tulajdonát birtokló Fosun Investment beruházó céggel. Az átigazolási piac koronázatlan királyaként is számon tartott Mendes eddig öt ügyfelét közvetítette az angol csapathoz, s ez a tendencia úgy néz ki, hogy folytatódhat a nyáron.

A Wolves mellett portugál hírek szerint az Inter és a játékos nevelőklubja, a Benfica is szívesen szerződtetné Sanchest.