Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Messi: “Borzasztó lenne Neymart a Real Madridban látni!”

Lionel Messi az argentin TyC Sports televíziós csatorna, ‘Libero’ című műsorának vendége volt, ahol többek között jó barátja, Neymar jövője kapcsán is megosztott pár gondolatot.

(Kép: marca.com)

“Borzalmas lenne, ha Ney a Real Madridban játszana, hiszen nagyon is sokat jelentett ő a Barcelonának. Fontos trófeákat nyert velünk: La Liga, Bajnokok Ligája… Nagy csapás lenne ez a számunkra. Beszéltem is vele már erről.” – Így Messi, aki itt megjegyezte még, hogy természetesen az sem elhanyagolható szempont, hogy  az ő szemszögükből nézve, Neymar a Real Madrid játékát is jobbá tenné, az örök rivális erősödésének persze nem feltétlenül örülnének a katalán fővárosban.

Ezt követően Messi a közelgő világbajnokságról beszélt. “Megérdemeltük, hogy ott legyünk a tornán! 4 éve nagyon de nagyon sokat veszítettünk, de most újra itt vagyunk, hogy megpróbáljuk. Az elsők vagyunk, akik meg akarják nyerni a trófeát. Ez sokkal inkább a szenvedélyről szól, mint a kötelességről.” – Így Messi, akit Cristiano Ronaldo kapcsán is kérdeztek.

“Nem versenyzek vele. Viszont az csak tovább motivál engem is, hogy a Real Madridot újra a Bajnokok Ligája döntőjében látom. Hiszen mi a Bl-t is meg szeretnénk nyerni évről-évre, úgy ahogy a bajnokságot! Mindannyiunk célja ez, nem csak az enyém.” – Jegyezte meg a Barca 10-ese.