Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Vb 2018: Megfelelően halad Neymar felépülése!

Az oroszországi világbajnokság június 14-ei rajtjára minden jel szerint tökéletes állapotba kerülhet a Paris Saint-Germain még tavasszal megsérülő klasszisa, Neymar.

(Kép: marca.com)

A brazil zseni mielőtt visszatérne Brazíliába, és elkezdené a felkészülést hazája válogatottjával, a napokban még Párizsban volt, ahol labdás edzésen vett részt. A műtéten is áteső Neymar rehabilitációját május 4-én kezdte meg a PSG-nél, majd a francia sztárcsapat kérésére a szezon végéig klubjával is maradt.

A PSG a következő közleményt adta ki Neymarral kapcsolatban: “Neymar együtt készült a csapattársaival, és labdás edzéseken vett részt. A hosszú kihagyás után a Caen elleni záró fordulóban (szombat, 21:00) nem lép pályára. Engedélyt kapott, hogy visszatérhessen Brazíliába, ahol folytatja felépülése utolsó szakaszát a PSG és a brazil válogatott orvosi stábjának felügyelete alatt.”   

A párizsiak gesztusa egyébként elképzelhető, hogy annak is szól, hogy a Neymar átérezze mennyire fontos ő a PSG-nek, ahol igyekeznek mindent megtenni annak érdekében, hogy a brazil ne foglalkozzon a távozás gondolatával.