Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

La Liga: Fernando Torres stílusosan búcsúzott az Atletitől! – Videóval

A nyáron továbbálló Fernando Torres hathatós főszereplésével az Atléticó Madrid hazai környezetben döntetlennel zárta a La Liga 2017/18-as szezonját az Eibar ellen. 

A spanyol aranygeneráció egyik korszakos alakja búcsúzott a Wanda Metropolitanótól (Kép: LaLiga Twitter)

A Real Villarreal elleni remijével már korábban eldőlt, hogy a “matracosok” végeznek a dobogó második fokán. Talán ennek fényében is, Diego Simeone mester a kezdőbe jelölte, mi több csapatkapitánnyá tette az utolsó Atléticós meccsét játszó Fernando Torrest. A ‘El Nino’, vagyis ‘A Kölyök’ meg is hálálta mestere gesztusát, és régi önmagát idézve búcsúzott szeretett klubjától.

Torres 1:0-ás hátrányban Angel Correa önzetlenségének is köszönhetően előbb kiegyenlített még a szünet előtt, majd a második játékrész elején egy amolyan klasszikus Torres-es góllal megszerezte a vezetést: Kilépett a védők közül, eltolta a kivetődő kapus mellett a labdát, majd az üres kapuba passzolt. Ez volt egyébként a 34 esztendős csatár 116. Atléticós gólja, a 344. tétmeccsén.

Az Eibar végül elrontotta Torres búcsúját azzal, hogy kiegyenlített, és nem akart asszisztálni ahhoz, hogy Torres meglője harmadik gólját, így maradt a döntetlen.

Kíváncsian várjuk, Fernando Torrest látjuk-e még a La Ligában, vagy netán az USA-ba, Kínába megy levezetni?! (…)

Atlético Madrid – Eibar 2-2 (1-1)
Gólszerzők: F. Torres (42. és 60.) illetve Kike (35.) és Pena (70.)

https://www.youtube.com/watch?v=QbFYGEUddaI

Korábban:

Athletic Bilbao – Espanyol 0-1 (0-1)
Gólszerző: D. Lopez (9.)